|
NO

NYE ANSATTE

Siden starten i 2015 har Ildfast hatt en svært god utvikling, levert mange gode prosjekter og fått mange fornøyde kunder. Derfor ansetter vi flere dyktige kollegaer.

For at vi skal opprettholde vår høye standard har vi høsten 2022 hatt en god prosess med ansettelse av flere nye medarbeidere. Ildfast har i samarbeid med Adecco Follo hatt en prosess der vi har rekruttert eksternt og utviklet egne medarbeidere til nye stillinger internt.

I tillegg til å styrke administrasjonen har vi ansatt personell innen teknisk tegning, prosjektledere og montører. Totalt teller Ildfast nå 22 faste ansatte som alle ønsker å bidra til at Ildfast skal være det beste stedet å jobbe. 

Vi ønsker alle nyankomne dette året hjertelig velkommen til Team Ildfast, og håper de allerede har fått etablert utfordrende og spennende arbeidshverdager sammen med oss!

 

Foto f.v: Trine Nøring, Administrasjonssekretær - Sarah Hæhre Kristiansen, Administrasjonssekretær - Ingvild Svarstad Birkelund, Teknisk tegning - Eivind Olsen, Lagermedarbeider - Magnus Nelson, Montør/Arbeidsleder - Heinz Flamm, Montør/Arbeidsleder.